Gewetensvragen van Incompany Connection - Groei Geluk

Gewetensvragen van Incompany Connection - Groei Geluk

 17,95

Ontdek de kracht van zelfreflectie en diepgaande gesprekken met onze unieke 'Gewetensvragen'-kaartenset! Dit spel is speciaal ontwikkeld om jou te helpen een diepere verbinding te maken met je dierbaren en de mensen om je heen, terwijl het tegelijkertijd jouw persoonlijke groei en bewustwording stimuleert.

Stel je voor dat je jezelf helemaal kunt laten zien zoals je bent, zonder oordeel. Met onze kaartenset nodigen we je uit om je kwetsbaar op te stellen en te delen wat er werkelijk in je omgaat. De vragen dagen je uit om na te denken over het leven en de keuzes die je maakt, en om te ontdekken wat voor jou echt belangrijk is.

Met 'Gewetensvragen' kun je op verschillende manieren spelen, afhankelijk van je voorkeur:

  1. Solo-ontdekking: Trek een kaart uit de set en neem de tijd om de vraag te overdenken. Schrijf je gedachten, gevoelens en inzichten op in een dagboek of notitieboek. Gebruik de kaart als een startpunt voor diepgaande zelfreflectie en persoonlijke groei.
  2. Partnergesprekken: Nodig een dierbare, zoals een vriend, familielid of partner, uit om samen de kaartenset te verkennen. Trek om de beurt een kaart en bespreek de vragen met elkaar. Dit leidt tot boeiende gesprekken, het delen van persoonlijke ervaringen en het versterken van de band tussen jullie. Wees niet bang om door te vragen en luister goed naar elkaar voor nog meer verbinding.
  3. Groepssessies: Organiseer een 'Gewetensvragen'-sessie met een kleine groep vrienden of collega's. Iedereen trekt een kaart en deelt zijn of haar gedachten en gevoelens over de vraag. Dit creëert een inspirerende en ondersteunende omgeving waarin iedereen kan groeien en van elkaar kan leren.

Onthoud dat er geen goede of foute antwoorden zijn. De 'Gewetensvragen'-kaartenset is ontworpen om verbinding te bevorderen. Neem de tijd, luister goed en vraag door. Laat je verrassen door de inzichten die je zult opdoen.

Enkele voorbeeldvragen uit onze set zijn:

  • Als je één wens mocht doen die zeker uitkwam, wat zou je dan wensen?
  • Geloof je in lotsbestemming of denk je dat we ons eigen pad kiezen?
  • Wat is de aard van waarheid en is het mogelijk om de absolute waarheid te kennen?
  • Wat is jouw definitie van ware liefde?

Ontdek de magie van echte verbinding en persoonlijke groei met onze 'Gewetensvragen'-kaartenset. Bestel nu en laat het avontuur beginnen!

 

 

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 98 × 66 × 25 cm
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram