Bedrijven

Boost je bedrijf door verbinding

Verbeteren van de communicatie en waardering tussen medewerkers resulteert in groei. Waardoor jouw medewerkers zich graag inzetten voor en verbinden aan het bedrijf.

Plan nu een gratis bedrijfsanalyse in
Team & persoonlijke ontwikkeling
Een veilige, eerlijke en open werksfeer
Goed fundament voor een blijvende positieve verandering

Ons aanbod

Bekijk hier wat wij kunnen betekenen binnen jouw bedrijfsomgeving

Moeiteloos Communiceren

Over deze training:

Deze training helpt bedrijven om effectieve en vlotte communicatie te bereiken. Bij ons geloven we in het krachtige samenspel van Neuro-linguïstisch Programmeren (NLP) en Transactionele Analyse (TA), twee prachtige tools die communicatie inzichtelijk maken en mensen in staat stellen om bewuste keuzes te maken tijdens hun gesprekken.

In onze training ligt de focus op het creëren van win-win situaties, waarbij alle betrokken partijen zich gehoord en begrepen voelen. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij maatwerk aan. Voordat we aan de slag gaan, gaan we graag in gesprek met jouw bedrijf om de specifieke behoeften en doelen te begrijpen, zodat we de training volledig kunnen afstemmen op jullie situatie.

Met behulp van NLP en TA reiken we praktische tools aan die je in staat stellen om effectiever te communiceren, obstakels te overwinnen en positieve relaties op te bouwen en onderhouden. Onze aanpak is gericht op het vergroten van zelfbewustzijn, het begrijpen van communicatiestijlen en het ontwikkelen van flexibiliteit in het omgaan met verschillende situaties.

Ontdek de kracht van Moeiteloos Communiceren en geef jouw bedrijf de tools die nodig zijn om succesvolle interacties te bevorderen. Neem vandaag nog contact met ons op en we kijken ernaar uit om samen te werken aan de groei en het succes van jouw organisatie.

Interesse?
Download hier de brochure
Neem contact op
Team coaching

Over deze training:

Heb jij een leidinggevende functie, maar vind je het moeilijk om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen? Hoe ga je om met de diversiteit van je team? En hoe zorg je ervoor dat iedereen zich veilig voelt in het team en met veel plezier komt werken? Al deze vragen gaan we beantwoorden in de Teamcoaching. Samen maken we een persoonlijk plan wat jij direct toe kunt passen bij jouw team. Dit plan gaat je helpen om jouw team te boosten naar een nieuw level door middel van individuele- en groepsverbinding!

Deze training is ook goed te combineren met “Persoonlijke DISC-analyse” & “Team DISC-analyse”.

Interesse?
Download hier de brochure
Neem contact op
Eén op één coaching

Over deze training:

In de loop der jaren vormen wij allemaal een beeld van wie wij zijn en aan welke verwachtingen wij moeten voldoen. Verwachtingen van jezelf maar ook van je relatie, ouders, vrienden, werk, etcetera. Al deze verwachtingen zorgen ervoor dat jij het overzicht kwijt kunt raken en je hierdoor niet goed gaat voelen. Door dit onaangename gevoel kun jij stress ervaren of in een burn-out raken. Je ervaart onder andere dat je veel analyseert en dat dit jou in de weg staat om in actie te komen. Je kunt je zelfs slap, uitgeput en futloos voelen. Hier hoef jij niet mee door te lopen! Wij gaan ervoor zorgen dat jij gaat kiezen voor jezelf, gelukkig gaat zijn en dat jij weer vol energie door het leven gaat.

Interesse?
Download hier de brochure
Neem contact op
Overtuigingsstragegieën training

Over deze training:

Hoe werkt beïnvloeding? En hoe kun je deze strategieën succesvol inzetten? Er bestaan ontzettend veel misvattingen over dit onderwerp! beïnvloeden is “drammen” of “overwinnen”, dat kan gelukkig ook anders. De meest effectieve beïnvloeding komt voort uit begrip en verbinding met de ander. Aan de hand van de meest effectieve overtuigingsstrategieën leren wij jou stap voor stap hoe.

Interesse?
Download hier de brochure
Persoonlijke DISC-analyse

Over deze training:

Bij de persoonlijke DISC-analyse kom jij erachter wat jouw voorkeur is in gedrag en communicatie. Omdat er geen “goede” of “foute” uitkomst is gaat deze analyse er vooral voor zorgen dat je meer inzichten krijgt in zowel jezelf als de mensen om je heen. De gedragsstijlen beschrijven jouw kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelingspunten. Het is ook mogelijk om een uitgebreide analyse te doen, dan kom je er tevens achter wat jouw drijfveren zijn en krijg je meer inzichten in jouw beweegredenen.

Deze analyse is goed te combineren met de “Teamcoaching”.

Interesse?
Download hier de brochure
Team DISC-analyse

Over deze training:

Bij de team DISC-analyse krijg je meer inzichten in het team waarin jij bijvoorbeeld werkt. Je komt erachter hoe het team bij elkaar past, hoe de diversiteit aan gedrag- en communicatiestijlen op elkaar aansluiten en waar eventuele uitdagingen kunnen liggen binnen dit team. Door meer inzicht en begrip kan jouw team beter afstemmen op elkaar en krijgt het individu meer inzicht in eigen handelen.

Deze analyse is goed te combineren met de “Teamcoaching”

Interesse?
Download hier de brochure
Vergaderstuctuur training

Over deze training:

Op zoek naar de juiste vorm van vergaderen? Hoe kun je dit meer structuren? Hoe pak ik dit aan nu er ook veel collega’s vanuit huis werken of blijven we juist live vergaderen? Het creëren van de juiste vergadercultuur & -structuur brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Tijdens deze training krijg je de juiste handvatten om deze cultuur en structuur zo passend mogelijk te maken en te implementeren. Je maakt een plan wat past bij jouw team en wat voldoet aan de behoeftes van het bedrijf. Je zult merken dat jouw vergaderingen soepel verlopen en de productiviteit en verbinding van het team enorm vergroot worden.

Interesse?
Download hier de brochure
Groeimindset training

Over deze training:

In de groeimindset training gaan we bespreken hoe je van een vaste mindset naar een groeimindset gaat. Welke kleine tussenstappen er mogelijk zijn en hoe je anderen kunt uitnodigen om ook anders (positief) te gaan denken en handelen wanneer zij vastzitten in (negatieve/ beperkende) gedachten. Deze training is dan ook zowel voor jouw persoonlijke groei als het begeleiden van de groei van anderen. Je neemt uit deze training praktische direct toepasbare tips en opdrachten mee

Interesse?

Bedrijfsanalyse

Tijdens een vrijblijvende bedrijfsanalyse komen wij bij jullie langs. We gaan in gesprek en kijken waar de behoeftes liggen van alle medewerkers. Wat heeft het bedrijf nodig om te groeien en hoe gaan jullie daar komen? Wij zijn gespecialiseerd in verbinding binnen het bedrijf en we denken graag met jullie mee hoe dit geoptimaliseerd kan worden!
Plan nu een gratis bedrijfsanalyse in
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram