Wij geven terug

Investeren in een betere wereld

Wij geloven in het investeren in een betere wereld. Daarom hebben wij zorgvuldig gekozen om de volgende goede doelen 10% van onze inkomsten te doneren. Alle gekozen doelen zijn een CBF Erkend (keurmerk) om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk ten goede komt van het doel.

Wij hebben gekozen voor:

Op jaarbasis wordt op aarde ongeveer 4x de oppervlakte van heel Nederland aan bomen gekapt. Bomen nemen CO2 op en stoten zuurstof uit. Ze helpen ons de lucht te zuiveren die wij inademen, ze filteren het water dat wij drinken en bieden leefruimte voor dieren. Bomen voorkomen overstromingen en erosie en helpen de bodem te vullen met voedingsstoffen voor de landbouw. Daarom investeren wij in het behoud van de regenwouden in Costa Rica, zodat deze niet verder gekapt kunnen worden. Naast het produceren van zuurstof zorgen bomen ook dat de aarde afkoelt. Omdat de opwarming onze aarde uit balans brengt, vinden wij het belangrijk ook te investeren in het aanplanten van nieuwe bomen.

Help jij ook mee om de wereld een betere plek te maken?

Wij geven terug

10% van de inkomsten investeren wij in een betere wereld
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram