Trainers

Maak kennis met onze trainers

Lotte van Starrenburg

Maurice Wallenburg

Hylke Hettema

Binnenkort beschikbaar

Gavin Hasselbaink

Lotte van Starrenburg

lotte@incompanyconnection.com

Over deze trainer

Met meer dan 15 jaar ervaring als docent Lichamelijke Opvoeding in zowel het Nederlandse als het internationale onderwijs heeft Lotte een grote passie ontwikkeld voor groepsdynamieken. Zij gaat daarom graag met jullie aan de slag om een positieve verandering teweeg te brengen. Thema’s die aan bod komen zijn o.a. groepsvorming, interpersoonlijke vaardigheden en het creëren & verhogen van de verbinding tussen mensen. Daarnaast staat de persoonlijke groei van het individu centraal tijdens elke training/ workshop die Lotte verzorgd. Aan de hand van praktische werkvormen en theoretische kennis deelt zij graag haar passie en enthousiasme met anderen.


Expertises

Scholen
Bedrijven

Trainingen

Persoonlijke DISC-analyse en Team DISC- analyse
Teamcoaching
Mentoren training
Moeilijke klassen
Groeimindset training

Maurice Wallenburg

maurice@incompanyconnection.com

Over deze trainer

Het vergroten van de verbinding met jezelf en hierdoor de verbinding met anderen staat centraal tijdens de coaching, trainingen en workshops die je bij Maurice kunt volgen. Je leert o.a. jezelf nog beter kennen, vergroot je reflectievermogen en laat je niet langer tegenhouden door negatieve gedachtes en emoties. Mentale gezondheid en vitaliteit zijn onmisbaar in zowel ons privé leven als op het werk. Maurice begeleidt jou op een ontspannen en positieve manier, zodat jij verder kan groeien en gelukkiger gaat leven.

Expertises

Scholen
Bedrijven

Trainingen

één op één coaching
Mentoren training
Moeilijke klassen
Groeimindset training
Teamcoaching

Gavin Hasselbaink

Over deze trainer

Gavin is van kinds af aan op zoek naar het antwoord op één vraag: “Hoe werkt beïnvloeding?”.Na het jarenlang vergaren van kennis en deze in de praktijk toe te passen, heeft hij vele antwoorden, maar ook hardnekkige misvattingen gevonden. Nu leidt hij enkele jaren anderen, veelal ondernemers, op om de meest hardnekkige overtuigingen los te laten: Dat beïnvloeding “drammen” of “overwinnen” zou zijn.

Expertises

Bedrijven

Trainingen

Overtuiging strategieën training

Hylke Hettema

Over deze trainer

Hylke is ontzettend nieuwsgierig naar alles om haar heen, waardoor ze continu leest, waarneemt, onderzoekt en analyseert. Met een focus op zoek naar logica en kwaliteit kan zij kritische vragen stellen en je helpen je eigen nieuwsgierige mindset te vinden en ook inspireren om deze in te zetten. Denk hierbij aan benodigde structuren ontdekken, kaders maken, probleemoplossend denken en ook flexibel leren kijken naar dat waar je tegenaan loopt.

Expertises

Bedrijven

Trainingen

Vergaderstructuur training
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram