Agenda

Bekijk onze agenda voor 2023-2024

Klik hieronder op een training om je aan te melden. 

Aanbod

Mentoren training

Over deze training:

In deze training hebben wij het over de mentorraad en alles wat hierbij komt kijken. We werken in verschillende modules die ervoor zorgen dat jij een uitgebreid pakket aan vaardigheden gaat ontwikkelen die direct toepasbaar zijn tijdens jouw mentorlessen of in gesprekken met ouders en leerlingen. Je leert over de groepsdynamiek van de klas en hoe je de klas kunt begeleiden/coachen. We maken samen een plan voor de komende mentorlessen, voor de klas en voor jouw persoonlijk leerdoelen.

Interesse?
Download hier de brochure
Neem contact op
Moeilijke klassen

Over deze training:

In deze training gaan wij bespreken hoe je het beste kunt werken met moeilijk klassen. Wat zijn do’s en dont’s. Hoe zorg je ervoor dat de klas een goede werksfeer gaat krijgen en zij de positiviteit terug krijgen die een klas nodig heeft. Welke kaders kun je het beste gebruiken voor deze klas, wat bespreek je klassikaal en wat in een persoonlijk gesprek. Betrek je de afdelingsmanager/ ouders/ zorg coördinator erbij en wanneer doe je dit?

Interesse?
Download hier de brochure
Neem contact op
Groeimindset training

Over deze training:

In de groeimindset training gaan we bespreken hoe je van een vaste mindset naar een groeimindset gaat. Welke kleine tussenstappen er mogelijk zijn en hoe je anderen kunt uitnodigen om ook anders (positief) te gaan denken en handelen wanneer zij vast zitten in (negatieve/ beperkende) gedachten. Deze training is dan ook zowel voor jouw persoonlijke groei als het begeleiden van de groei van anderen. Je neemt uit deze training praktische direct toepasbare tips en opdrachten mee

Activerende didactiek training

Over deze training:

Heb jij het idee dat jouw lessen meer routine geworden zijn en dat je eigenlijk altijd maar hetzelfde aan het doen bent? Wanneer je enige tijd docent bent en je hebt jouw vakwerkplan op de rit, bestaat er een grote kans dat je lessen minder grote prioriteit worden. Er zijn andere taken die nu jouw tijd en aandacht vragen (denk aan administratie bijwerken, vergaderen, e-mail bijhouden, etc.). Ooit ben jij begonnen met lesgeven omdat je het verschil wilde maken voor de leerlingen uit jouw klas, maar heb jij het gevoel dat je dit nu nog kunt doen? Met deze training gaan we ervoor zorgen dat jij jouw lessen naar de 21e eeuw kunt trekken, meer werkvormen die jouw tijd gaan opleveren en je klas gaat met leuke energizers en activerende opdrachten aan de slag. Een win-win situatie voor iedereen!

Eén op één coaching

Over deze training:

In de loop der jaren vormen wij allemaal een beeld van wie wij zijn en aan welke verwachtingen wij moeten voldoen. Verwachtingen van jezelf maar ook van je relatie, ouders, vrienden, werk, et cetera. Al deze verwachtingen zorgen ervoor dat jij het overzicht kwijt kunt raken en je hierdoor niet goed gaat voelen. Door dit onaangename gevoel kun jij stress ervaren of in een burn-out raken. Je ervaart onder andere dat je veel analyseert en dat dit jou in de weg staat om in actie te komen. Je kunt je zelfs slap, uitgeput en futloos voelen. Hier hoef jij niet mee door te lopen! Wij gaan ervoor zorgen dat jij gaat kiezen voor jezelf, gelukkig gaat zijn en dat jij weer vol energie door het leven gaat.

Interesse?
Download hier de brochure
Neem contact op
Overtuigingsstragegieën training

Over deze training:

Hoe werkt beïnvloeding? En hoe kun je deze strategieën succesvol inzetten? Er bestaan ontzettend veel misvattingen over dit onderwerp! Beinvloeden is “drammen” of “overwinnen”, dit kan gelukkig ook anders. De meest effectieve beïnvloeding komt voort uit begrip en verbinding met de ander. Aan de hand van de meest effectieve overtuigingsstrategieën leren wij jou stap voor stap hoe.

Interesse?
Download hier de brochure
Persoonlijke DISC-analyse

Over deze training:

De persoonlijke DISC-analyse kom jij erachter wat jouw voorkeur is in gedrag en communicatie. Omdat er geen “goede” of “foute” uitkomst is gaat deze analyse er vooral voor zorgen dat je meer inzichten krijgt in zowel jezelf als de mensen om je heen. De gedragsstijlen beschrijven jouw kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelingspunten. Het is ook mogelijk om een uitgebreide analyse te doen, dan kom je er tevens achter wat jouw drijfveren zijn en krijg je meer inzichten in jouw beweegredenen.

Deze analyse is goed te combineren met de “Teamcoaching”.

Interesse?
Download hier de brochure
Team DISC-analyse

Over deze training:

Bij de team DISC-analyse krijg je meer inzichten in het team waarin jij werkt. Je komt erachter hoe het team bij elkaar past, hoe de diversiteit aan gedrag- en communicatiestijlen op elkaar aansluiten en waar eventuele uitdagingen liggen binnen dit team. Door meer inzicht en begrip kan jouw team zich beter afstemmen op elkaar en krijgen ze meer inzichten in hun eigen handelen.

Deze analyse is goed te combineren met de “Teamcoaching”

Interesse?
Download hier de brochure
Vergaderstuctuur training

Over deze training:

Opzoek naar de juiste vorm van vergaderen? Hoe kun je dit meer structuren? Hoe pak je dit aan nu er ook veel collega’s vanuit huis werken of blijven we juist live vergaderen? Het creëren van de juiste vergader cultuur & structuur brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Tijdens deze training krijg je de juiste handvatten om deze cultuur en structuur zo passend mogelijk te maken en te implementeren. Je maakt een plan wat past bij jouw team en wat voldoet aan de behoeftes van het bedrijf. Je zult merken dat jouw vergaderingen soepel verlopen en de productiviteit en verbinding van het team enorm vergroot worden.

Interesse?
Download hier de brochure
Groeimindset training

Over deze training:

In de groeimindset training gaan we bespreken hoe je van een vaste mindset naar een groeimindset gaat. Welke kleine tussenstappen er mogelijk zijn en hoe je anderen kunt uitnodigen om ook anders (positief) te gaan denken en handelen wanneer zij vast zitten in (negatieve/ beperkende) gedachten. Deze training is dan ook zowel voor jouw persoonlijke groei als het begeleiden van de groei van anderen. Je neemt uit deze training praktische direct toepasbare tips en opdrachten mee.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram