Groei Geluk Bundel - voor persoonlijke groei

Aanbieding!

Groei Geluk Bundel - voor persoonlijke groei

Oorspronkelijke prijs was: € 97,80.Huidige prijs is: € 85,00.

Groei Geluk Bundel - voor persoonlijke ontwikkeling

Ontdek de nieuwste mogelijkheid op onze website voor persoonlijke groei & welzijn met onze Groei Geluk Bundel. Deze zorgvuldig samengestelde set biedt vier krachtige kaartenspellen, elk ontworpen om je te ondersteunen op jouw pad naar zelfontdekking, bewustwording en innerlijke balans. Ideaal voor individuen zoals coaches, docenten en natuurlijk iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling.

 

1. Adem Reis
Deze ademkaartenset helpt je de kracht van ademhaling te benutten voor een gezonder en meer ontspannen leven. Met meer dan 50 ademkaarten en aanvullende informatiekaarten, ontdek je diverse ademhalingsoefeningen die je energie geven en je helpen tot rust te komen. Deze set is perfect voor gebruik in individuele sessies, groepsworkshops, of als hulpmiddel voor professionals die met ademhaling werken.

 

2. Magische Momenten
Duik diep in jezelf met 'Magische Momenten', een kaartenset die is ontworpen voor uitgebreide zelfreflectie en persoonlijke groei. Met 52 reflectieve vragen verdeeld over je verleden en toekomst, krijg je de kans om diepere lagen van jezelf te verkennen, je verleden te begrijpen en je toekomstvisie te ontwikkelen. Dit spel is geschikt voor persoonlijke reflectie of voor gebruik in groepssessies, waarbij je samen met anderen nieuwe inzichten opdoet.

 

3. Magische Momenten voor Vrienden
Versterk je vriendschappen en creëer betekenisvolle momenten met dit spel speciaal ontworpen voor vrienden. 'Magische Momenten voor Vrienden' biedt reflectieve vragen die je uitnodigen om samen na te denken over jullie gezamenlijke ervaringen, herinneringen en de toekomst van jullie vriendschap. Of je nu individueel reflecteert en je bevindingen deelt, of samen diepgaande gesprekken hebt, dit spel helpt jullie om de banden te verdiepen en nieuwe inzichten te verkrijgen.

 

4. Gewetensvragen
Verken de diepte van je eigen gedachten en gevoelens met de 'Gewetensvragen'-kaartenset. Deze set is ontworpen om je aan te moedigen tot zelfreflectie en diepgaande gesprekken met anderen. Trek een kaart, denk na over de vraag, en gebruik het als startpunt voor gesprekken die leiden tot een betere verbinding en begrip. Geschikt voor solo-ontdekking, partnergesprekken of groepssessies, en ideaal voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei en het verkennen van belangrijke levensvragen.

 

Waarom kiezen voor de Groei Geluk Bundel?
De Groei Geluk Bundel biedt je een uitgebreide en veelzijdige benadering van persoonlijke ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar innerlijke rust, diepere zelfkennis, versterkte vriendschappen, of uitdagende gesprekken, deze bundel biedt de tools en inspiratie die je nodig hebt om jouw persoonlijke groeipad te verkennen en te verrijken.

 

Bestel nu en start jouw reis naar groei en geluk!

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 270 × 165 × 30 cm
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram