Docenten Bundel - Voortgezet Onderwijs

Aanbieding!

Docenten Bundel - Voortgezet Onderwijs

Oorspronkelijke prijs was: € 97,80.Huidige prijs is: € 85,00.

De Docenten Bundel - Voortgezet Onderwijs (VO) is speciaal samengesteld voor docenten die op een speelse manier meer verbinding willen creëren met hun leerlingen. Deze bundel bevat vier spellen die helpen om gesprekken op gang te brengen, elkaar beter te leren kennen en de groepsdynamiek te versterken. Ideaal voor in de klas of mentoruren!

 

Wat zit er in de bundel?

  1. Samen Sterker VO Deel 1 & Deel 2 - Deze twee vragenspellen zijn ontworpen om docenten en leerlingen op een toegankelijke manier met elkaar in gesprek te laten gaan. Met een mix van luchtige en diepgaande vragen, verdeeld over verschillende categorieën, kunnen deze spellen zowel één-op-één als klassikaal worden gespeeld. Ontdek meer over je leerlingen en bouw een sterke vertrouwensband op. Deel 1 bevat vragen over o.a. familie en toekomst, terwijl deel 2 zich richt op humor, uitdagingen en emoties.
  2. Ken je Klas - Een spel dat verder gaat dan de standaard kennismakingsactiviteiten. Het biedt drie niveaus van vragen (kennismaking, diepgang en verbinding) om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin iedereen zich gehoord en gezien voelt. Perfect om een sterkere band tussen leerlingen en docenten op te bouwen.
  3. De Razende Race - Een uitdagend en dynamisch spel waarin teams binnen vijf minuten zoveel mogelijk opdrachten moeten voltooien. Samenwerking, communicatie en strategisch denken staan centraal, waardoor de onderlinge verbinding en het vertrouwen binnen de groep worden versterkt. Ideaal voor een energieke groepsactiviteit.

 

Waarom deze bundel?

Deze bundel is perfect voor docenten in het voortgezet onderwijs die op een interactieve en leuke manier een hechtere band willen creëren met hun leerlingen. Of je nu werkt als mentor, docent, of in een andere rol, deze spellen helpen om de communicatie te verbeteren en de groepsdynamiek te versterken. Geschikt voor leerlingen van 12 tot 18 jaar.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 270 × 165 × 30 cm
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram